Els nostres serveis

 

L’Atelier de Sarrià ofereix als nois i noies un lloc tranquil i agradable on estudiar i preparar la feina de l'escola, millorar les assignatures que els suposin dificultats específiques amb l'ajut dels professors, i també on passar una bona estona amb els companys i els monitors. 

A més de les classes de llengües, francès, anglès, català o castellà, i de les classes de repàs, l'Atelier organitza un munt d’activitats: jocs didàctics i jocs d'equip, lectures, teatre, tallers i manualitats; tot sota la tutela del nostre equip, encarregat del benestar dels nois i noies.

A l'Atelier les classes també poden ser amb professor particular, segons les necessitats del alumne, i els professors també es poden desplaçar, si cal, al domicili del alumne.

Fem sempre un seguiment de l'alumne, que compartim amb els pares, perquè puguin assabentar-se de l'evolució dels seus estudis.

L'horari d'apertura de l'Atelier és de 16h00 a 20h30 tots els dies de dilluns a divendres, i els alumnes passen amb nosaltres entre 1h30 i 3h00 segons les activitats escollides.

Els dissabtes l'Atelier podrà obrir les portes, per festes d'aniversari i altres celebracions, sempre amb reserva prèvia.

Demaneu-nos informació.

Us hi esperem!

 

(Leer esta página en castellano)